add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader
 • 0746166977
 • electro-marker-icon Romania
 • Monede
  • RON
  L/A
Seturile de constructie de tip Lego sunt benefice pentru dezvoltarea copiilor

Seturile de constructie de tip Lego sunt benefice pentru dezvoltarea copiilor

Set de construit Gadgetry

Există atât de multe beneficii educaționale ale jocurilor de construit, nu este de mirare că mulți îl consideră cea mai bună jucărie vreodată. Este un instrument minunat pentru dezvoltarea creierului în primii ani.

 Este dovedit stiintific faptul ca seturile de construit de tip lego sunt extrem de benfice pentru copii si dezoltarea lor, copiii care construiesc frecvent lego sunt mai organizati, creativi, atenti la detalii, isi dezvolta foarte repede abilitati de indemanare, orientare in spatiu, cominicare, blocurile de construit fiind jocuri de grup care pot ajuta copiii sa isi formeze legaturi apropiate.

Dupa cum este deja cunoscut copiii percep mult mai usor lucrurile prin joaca, astfel aceste blocuri de construit ajuta foarte mult la dezvoltare, copiii invata sa isi construiasca prin diferitele tipuri de constructii de jucarie viata, prin urmarirea instructiunilor, descifrarea ordinii, sau capacitatea de a-si imagina foarte usor forma pe care trebuie sa o aiba cum ar fi Setul de constructie 2 in 1 Gadgetry sau orice alta constructie.

Imbunatatirea abilitatilor motorii

Ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii pentru ca este nevoie de multă îndemânare și control cu ​​degetele pentru a manipula blocurile mici.

Manipularea pieselor ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi, antrenând ochii și mâinile să lucreze împreună, precum și integrarea bilaterală – în care cele două părți ale corpului învață să lucreze împreună.

Rezolvarea problemelor – o abilitate care este adesea declarată ca fiind una dintre cele mai importante pentru a ieși în evidență la locul de muncă – se construiește devreme în viață, prin joc.

Pe măsură ce copiii construiesc, ei rezolvă, practic, o problemă după alta, în timp ce își dau seama cum să facă piesele să se potrivească, să facă structura să arate așa cum a făcut în mintea lor și să structureze piesele pentru diferite funcții.

Practic, ei învață abilități timpurii de tehnologie și inginerie.

Sunt dezovoltate foarte mult abilitatile sociale

Când copiii construiesc ceva împreună, învață să împărtășească, să ia în considerare opiniile altora, să fie pe rând, să aibă răbdare și să ofere feedback și critici constructive („Ar putea cădea dacă facem asta; de ce nu încercăm în acest fel”).

Unul dintre motivele pentru care jocurile de construit sunt bune pentru dezvoltare este că ajută la construirea unei baze timpurii pentru concepte matematice cum ar fi forma, conceptul de număr, măsurarea etc.

Perseverenţă

A te simți hotărât să finalizezi ceva îi construiește perseverența copilului, o mare valoare de învățat copiilor.

O activitate precum construirea unei structuri are un punct de plecare și un scop dorit. Puțini copii ar fi mulțumiți să-și lase construcția la jumătatea drumului, ceea ce le dă motivația de a persevera.

Jocurile cu caramizi de jucarie sunt pentru toate varstele, de la copii, la parinti si pana la bunici.

Comentarii (0)

  Lasa un comentariu

  Comentariile trebuie aprobate inainte ca acestea sa fie vizibile