add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader
  • 0746166977
  • electro-marker-icon Romania
  • Monede
    • RON
    L/A
                                                                                                   ~ Actualizat 2022
POLITICA DE RETUR PENTRU PRODUSELE GADGETRY.RO:

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, cumparatorul poate returna produsele nepersonalizate achizitionate de la gadgetry.ro in termen de 30 zile de la primire.

Produsele returnate trebuie să fie în starea originala, să aibă toate etichetele, sa nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel.

Nu putem accepta returul produselor care prezinta urme de umezire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/ electrice, folosire excesiva, precum si produse vestimentare purtate sau spalate.

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe costurile Gadgetry.ro si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facut si expedierea.

Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de gadgetry.ro in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare daca toate conditiile de retur din acest document sunt indeplinite.

Suma restituita in urma returului nu include si taxa de transport initial platita, avand in vedere ca serviciul curierului a fost deja efectuat.

Exceptie fac situatiile in care se returneaza doar o parte din produsele achizitionate, situatie in care se restituie doar contravaloarea produselor returnate fara taxa de transport initial achitata.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor ce rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor".

POLITICA DE RETUR PENTRU PRODUSE PERSONALIZATE:

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c, produsele personalizate dupa specificatiile cumparatorului (modificare text sau culori, adaugare sau scoatere elemente, portrete, desene, editii limitate, etc.) nu vor putea fi returnate decat daca:

  1. Nu sunt conforme cu specificatiile de pe site;
  2. Au fost livrate gresit, alte produse decat cele precizate in comanda;

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia in care acesta nu face parte din punctele mentionate mai sus de lege.

Totodata, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare.

Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@gadgetry.ro.

Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau desfacut, va rugam sa refuzati primirea acestuia.

In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail contact@gadgetry.ro.

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse este nevoie sa ne informati in acest sens prin email sau telefonic.

Trimite un email cu informatii despre comanda ta, motivul pentru retur, adresa ta curenta si un cont bancar IBAN la contact@gadgetry.ro.

POLITICA DE RETUR PENTRU PRODUSE DEFECTE:

In eventualitatea primirii unui produs nefunctional sau care prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit, cu conditia sesizarii in scris prin e-mail sau telefonic in termen de 24 de ore de la primirea produsului.

Clientul are dreptul sa solicite returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Daca gadgetry.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

In acest caz, returnarea sau inlocuirea produsului se face pe cheltuiala gadgetry.ro.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent.

Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente.

Te rugam sa folosesti o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

Orice neintelegeri aparute intre gadgetry.ro si terti vor fi solutionate pe cale amiabila intre cele doua parti.

In cazul in care partile nu ajung la un numitor comun sub nici o forma, se va apela la instantele judecatoresti competente pentru a rezolva conflictul.

Fiecare produs din fiecare categorie al website-ului este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit.

gadgetry.ro nu va ofera garantia ca fiecare descriere fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.

Multumim pentru intelegere,
Echipa Gadgetry