add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader
 • 0746166977
 • electro-marker-icon Romania
 • Monede
  • RON
  L/A
Beneficii Casti Gadgetry Fara Fir

Care sunt Beneficiile Castilor Wireless

Care sunt Beneficiile Castilor Wireless

Earpods Gadgetry

Căștile fără fir nu arată doar cool, ci au o serie de beneficii, inclusiv o carcasă de încărcare care le menține încărcate, fără cabluri voluminoase și multe altele.

Cineva trebuie să spună: mufele pentru căști de 3,5 mm sunt după cum spun copiii, nebunești. Și din moment ce noile smartphone-uri nu mai includ mufe pentru căști cu fir sau chiar căști, nu a existat niciodată un moment mai potrivit pentru a încerca căștile fără fir.


În plus, castile de tip airpods fara fir nu arată doar grozave, ci au o serie de beneficii, inclusiv o carcasă de încărcare care le menține în funcțiune, fără cabluri voluminoase care să se încurce, mai puține componente fragile de înlocuit și multe altele. Sunt ideale pentru a asculta orice playlist și podcasturi la sală, în tren sau la birou, datorită confortului pe tot parcursul zilei, autonomiei lungi a bateriei și tehnologiei robuste Bluetooth 5.3.


Fie că vă actualizați vechile căști fără fir, că sunteți în căutarea celor mai bune căști pentru antrenament sau pur și simplu vă întrebați de ce căștile dvs. wireless continuă să cadă tot timpul, credem că vă va plăcea sunetul și funcționalitatea noilor casti wireless. Consultați toate aceste beneficii ale căștilor wireless Gadgetry.

Mai puțin probabil să cadă

Dacă ți s-au scos vreodată căștile din ureche în mijlocul unui antrenament intens sau a unei conversații telefonice, deoarece ai atins cablul cu degetul, atunci știi deja unul dintre beneficiile majore ale Căștilor Gadgetry Wireless.Deoarece căștile gadgetry fără fir - așa cum sugerează și numele - nu au deloc fire, nu le veți scoate accidental. Firele adaugă, de asemenea, multă greutate căștilor dvs., care este un alt motiv pentru care tind să cadă și un alt motiv pentru care căștile fără fir de tip airpods gadgetry sunt mai probabil să rămână pe loc in ureche.Gadgetry Airpods sunt și mai predispuse să rămână pe loc decât căștile standard fără fir gasite in acest moment pe piata. Acest lucru se datorează faptului ca noile casti wireless se ataseaza pe ureche si nu vor fi predispuse caderii din cauza efortului.


De fapt, potrivirea căștilor noastre este atât de strânsă încât blochează fizic sunetele externe pentru o izolare pasivă excelentă a zgomotului, astfel încât să puteți elimina blocajele chiar dacă există zgomot de fundal excesiv.

Casti wireless Gadgetry
Comentarii (0)

  Lasa un comentariu

  Comentariile trebuie aprobate inainte ca acestea sa fie vizibile